Як включити темну тему в WhatsApp?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Формально темний режим був доступний для месенджера WhatsApp і раніше, ось тільки досягалося це отриманням рут-прав, установкою сторонніх додатків і т.і. Загалом, танці з бубном, які звичайному користувачеві смартфона ні до чого. А з березня 2020 року нічний режим став офіційно доступний для WhatsApp. Покажемо, як він включається.

Насамперед оновлюємо додаток WhatsApp, адже якщо він застарілий, то потрібний нам функціонал може бути недоступний. Тому відкриваємо Play Market.

Тапа на рядок пошуку.

Пишемо слово whatsapp і Тапаємо по першому рядку в списку.

Відкривається сторінка офіційного додатку. Кнопка «Оновити» говорить про те, що для цього додатка є оновлення. Натисніть на неї.

Якщо кнопку «Оновити» ви не бачите, натисніть на іконку месенджера (виділена синім вище). Відкриється повна сторінка додатка і вже тут ви можете побачити цю кнопку. Натискаєте.

Далі очікуєте оновлення та встановлення програми – все це відбувається в автоматичному режимі.

Після установки файлів з’явиться кнопка «Відкрити», яка говорить про успішне оновлення додатка. Натисніть на неї.

WhatsApp запущений. Натисніть на три точки в правому верхньому куті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виберіть рядок «Настройки».

Далі – розділ «Чати».

Наступний крок – «Тема».

Тут ви можете вибрати, яку тему використовувати – світлу або темну. Крім того, на частині смартфонів також доступний пункт «За замовчуванням»: якщо прошивка пристрою підтримує темну тему інтерфейсу і вона включена, то WhatsApp автоматично переходить в нічний режим. Якщо використовується світла тема, то і месенджер працює з денним режимом. Ми виберемо темну тему.

Працює.

А так виглядає чат за замовчуванням з темною темою:

Незвично, чи не так?