Топ-7 мобільних додатків, що роблять наше життя комфортнішим

Життя в часи технологій дозволяє людині користуватись смартфонами цілодобово. З ними ми слухаємо музику, їмо, спілкуємося, тренуємося та навчаємося. Саме ці невеликі гаджети стають найпершими помічниками людини в будь-якій пригоді. А, ще, смартфони можуть зробити життя значно комфортнішим, якщо встановити на них правильні додатки. Ця добірка додатків якраз для тих, хто хоче отримувати максимальну користь від користування своїм телефоном:

1. Todoist

Todoist — це онлайн-планер і тайм менеджер. Додаток дозволяє керувати важливими завданнями та проектами. За допомогою Todoist ви можете розставляти свої плани за пріоритетністю та отримувати сповіщення в разі вичерпання часу.

Додаток також пропонує корисні фільтри, за допомогою яких ви можете розділяти свої проекти на робочі та особисті. Ви можете керувати проектами разом із колегами, надавши спільний доступ для інших людей. Todoist підходить, як для Android, так і для iOS. Крім того, ви можете приєднати додаток до свого календаря та Email.

2. Monefy

Monefy — це додаток, що допомагає слідкувати за вашими фінансами. У ньому зручно додавати всі витрати, які у вас виникли протягом місяця. Усе розділено на 12 секцій, на які ви можете витрачати гроші: їжа, оренда, транспорт, таксі, засоби гігієни, відпочинок, ліки, мобільний рахунок, одяг, автомобіль, хобі тощо. Ви можете змінювати та додавати нові секції, залежно від ваших витрат.

Крім витрат, додаток рахує ваші доходи. Це дозволяє вам слідкувати за балансом свого гаманця. Додаток підходить, як для Android, так і для iOS користувачів.

3. FitStar

FitStar — додаток для занять спортом. На початку тренувань додаток пропонує пройти невеликий тест для вивчення вашої фітнес-підготовки. Тоді залежно від вашого типу та побажань підбирає спеціальний комплекс вправ. FitStar пропонує силові та кардіо тренування, розтяжку, комплекси на різні групи м’язів, йогу та багато іншого. Усі вправи супроводжуються підказками та відеороликами з поясненнями від тренера.

Додаток підійде, як для тих, хто хоче схуднути, так і для людей, що хочуть підтримувати форму (підходить лише для iOS).

4. Memrise

Memrise — додаток, що допомагає розширити словниковий запас англійської мови. Він дозволяє вивчати до 45 слів за годину. Різноманітні ігрові режими тренують візуальну пам’ять, повторення й закріплення, швидке згадування тощо. Memrise пропонує сотні відео та аудіозаписів носіїв мови, різноманітні тести та аудіювання. Уроки можна завантажувати та вивчати офлайн.

Додаток корисний для тих, хто хоче достатньо швидко поповнити свій лексичний запас. Також він пропонує вивчення слів за допомогою «мемів», що дуже популярні в соцмережах. Memrise підходить, як для Android, так і для iOS.

5. Sleep Cycle.

Sleep Cycle — додаток, що допомагає відстежувати ваш режим сну. Він відстежує фази вашого сну й після цього вмикає 30-хвилинний будильник, коли починається фаза швидкого сну. З точки зору науковців — це найкраща фаза для пробудження. Протягом ночі додаток контролює ваш сон, тому вранці ви можете переглянути детальний аналіз.

За допомогою додатку, ви зможете виявити проблеми, що виникають у вас під час сну. Крім того, регулярне використання додатку попереджає появу безсоння. Він підходить як, для Android, так і для iOS.

6. Streaks

Streaks — це додаток, що допомагає виробляти корисні звички. Ви можете самостійно внести будь-яку свою звичку: читання, спорт, прогулянки, ранній підйом тощо. Також програму можна використовувати, як крокомір та відстежувати водний баланс із її допомогою.

Програма пропонує на вибір кольорові теми та близько десяти вже створених звичок. Раз на день буде приходити сповіщення про внесення вже зроблених дій чи нагадування про невиконану звичку. Додаток підходить і для Android, i для iOS.

7. FatSecret

FatSecret — додаток для підрахунку калорій. Система додатку містить понад 6 мільйонів продуктів. Якщо певного продукту немає, ви можете внести його вручну. Окрім калорій база даних вираховує ще й кількість білків, жирів, вуглеводів, клітковини, холестерину, натрію й цукру.

У додатку ви зможете відстежувати прийоми їжі та тренувань, а також вносити свої вправи. У кінці тижня FatSecret видасть вам статистику вашого харчування. Прямо в додатку можна вести свій щоденник харчування, додаючи фотографії страв. Підходить для iOS і Android.

Завантажте ці додатки до себе в смартфон, і він стане не просто телефоном, а помічником для вашого здоров’я, дозволить організовувати ваші справи та фінанси. Смартфон допоможе вам тримати всі важливі речі під рукою, чим зможе замінити сотні блокнотів. Не забувайте вмикати сповіщення, щоби додатки не загубилися серед інших.

А якими додатками для полегшення буденного життя користуєтеся ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.