3 захоплюючих нових серіалів, які варто подивитися кожному

3 захоплюючих нових серіалів, які варто подивитися кожному
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Травень виявився шалено насиченим на нові серіали. Чого варті тільки сміховинні «Космічні війська» зі Стівом Кареллом або драматичний міні-серіал «Я знаю, що це правда», в якому Марк Руффало зіграв одразу двох братів-близнюків. Попорпалися у всіх травневих серіалах і відібрали кращі – фанатам серіалів пропускати не рекомендується.

Я знаю, що це правда

Міні-серіал HBO розповідає історію братів-близнюків Домініка і Томаса, що переживають кризу середнього віку. Ситуація ускладнюється тим, що один з братів з дитинства страждає на параноїдальну шизофренію, яка не дозволяє ні йому, ні його брату жити нормально. Обох братів в серіалі зіграв тричі номінований на «Оскар» Марк Руффало.

Космічні війська

Новий комедійний серіал Netflix з неповторним Стівом Кареллом в головній ролі. У центрі сюжету генерал Марк Марке Нейрд, який отримує найважливіше завдання підготувати загін солдатів для відправки на Місяць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бар «Едді»

Історія піаніста Еліота Удо, який перебрався з Нью-Йорка в Париж, щоб сховатися від колишньої слави. Однак минуле в буквальному сенсі наздоганяє його. В один прекрасний день на порозі клубу з’являється його 15-річна дочка Джулі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.