Xiaomi представила справжнього хіта серед флагманів Poco F2 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через більш ніж півтора року після анонсу свого першого флагмана під брендом Poco – Poco F1 – китайський ТехноГігант Xiaomi нарешті представив нового справжнього хіта серед флагманів Poco F2 Pro. Саме так охарактеризували свій новий пристрій представники самої компанії, як би даючи зрозуміти, що тільки їх девайс має право носити настільки горду назву і ніхто інший.

 

Напевно, основним приводом для гордості компанії є просунута система охолодження, покликана зменшити троттлінг, незважаючи на використання топових комплектуючих. А вони, до речі, по-справжньому флагманські – так, Poco F2 Pro працює на базі новітнього процесора Qualcomm Snapdragon 865, має від 6 до 8 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR5 і від 128 до 256 ГБ пам’яті постійної стандарту UFS 3.1. При цьому важливо розуміти, що версія з 6 ГБ оперативної пам’яті з 128 ГБ постійної пам’яті оснащується більш “повільними” комплектуючими (LPDDR4 і UFS 3.0 відповідно).

Смартфон має підтримку Wi-Fi 6 і 5G, що дозволяє йому показувати вкрай дивовижні результати по частині швидкості інтернету – це ті самі показники, які також відрізняють флагман від середньобюджетного смартфону. Також на презентації було сказано, що Poco F2 Pro отримав просунуту систему регулювання автояскравості, яка, судячи зі слів компанії, перевершує таку в Galaxy S20 + і OnePlus 8 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також гордістю Poco в їхньому новому флагмані є квадрокамера на 64, 13, 5 і 2 Мп. Вона здатна знімати не тільки вкрай якісні фотографії, особливо в макрорежимі, а й записувати відео з роздільною здатністю 8K при 24 кадрах в секунду і в 4K при 60 кадрах в секунду. Фронтальна камера пристрою має роздільну здатність 20 Мп.

Смартфон отримає ємний акумулятор на 4 700 мАг, а також підтримку швидкої зарядки на 30 Вт, здатну зарядити девайс від 0 до 100% всього лише 64 хвилини. Що ж модифікацій Poco F2 Pro і ціни на нього, то пристрій представлено в двох варіантах: 6/128 ГБ і 8/256 ГБ, за який попросять 499 євро або 15 тисяч гривень і 599 євро або 17 405 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.