OnePlus офіційно представила нові смартфони OnePlus 8 і 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація нових флагманських смартфонів OnePlus 8 і 8 Pro відбулася в порожньому залі. Основною зміною в дизайні є отвір в передній камері, в іншому зовнішній вигляд гаджетів не змінився.

Експерти позиціонують смартфони OnePlus 8 і 8 Pro, як поліпшені версії пристроїв попереднього покоління, а різниця між старшою та молодшою ​​моделями практично несуттєві. Обидва гаджета зібрали на базі процесора Qualcomm Snapdragon 865 з підтримкою стандарту зв’язку 5G.

Молодший смартфон оснастили 6,55-дюймовим AMOLED-дисплеєм, потрійною основною камерою з датчиками роздільної здатності 48, 16 і 2 мегапікселя, фронтальною камерою роздільною здатності 16 мегапікселів і акумулятором з підтримкою швидкої зарядки потужністю 30 ват.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старший гаджет володіє 6,78-дюймовим екраном, основною квадрокамерою з сенсорами роздільної здатності 48, 48, 8 і 5 мегапікселів. Оперативна пам’ять обох пристроїв становить 8 або 12 гігабайт, вбудована – 128 або 256 гігабайт.

Вартість смартфона OnePlus 8 в базовій версії становить 699 доларів, OnePlus 8 Pro – 899 доларів. У продаж новинки надійдуть на європейському ринку з 21 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.