Керівник компанії Xiaomi планує зробити камеру флагмана Mi 10 ще кращою

Головне бажання компанії, змусити користувачів аплодувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 10 – один з кращих камерофонів цього року, що визнано не тільки фахівцями DxOMark, але і звичайними користувачами – з числа тих, яким уже вдалося обзавестися новинкою. Однак голові компанії Лей Цзюн (Lei Jun) цього мало: він хоче зробити камеру ще краще!

«Я закликаю менеджера по продуктах відділу, відповідального за розробку камер, безпосередньо вислухати вашу [користувачів] думку, щоб покращити продукт. Наша камера повинна не тільки посісти перше місце в тесті DxOMark, а й змусити фанатів техніки Mi аплодувати » , – ось його майже дослівне висловлювання.

Загалом, з бойового настрою глави компанії видно, що Xiaomi вже відчула смак преміального життя (Mi 10 Pro поки займає перше місце в рейтингу DxOMark) і зупинятися не збирається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим часом, менеджер по продуктах відділу, відповідального за розробку камер, опублікував відеоролик з красивим голлівудським ефектом, знятий на Mi 10.

Глава Xiaomi хоче зробити камеру Mi 10 ще краще

Будь-який користувач цього смартфона може зняти щось подібне. Для цього треба увійти в професійний режим зйомки відео, відключити систему стабілізації, застосувати потрібний фільтр, встановити витримку на 1/8 з і переміщати смартфон слідом за об’єктом, що рухається в кадрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.