iPhone 4 — найважливіший гаджет десятиліття

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий ресурс The Verge вирішив в кінці року підбити підсумки не тільки самого 2019 року, але і всього минулого десятиліття. Зробив він це щодо найважливіших продуктів, що з’явилися за цю декаду.

Наші колеги вибрали 100 найважливіших для ринку продуктів, але ми, звичайно, всі 100 перераховувати не будемо, а сконцентруємося на першій десятці і ще деяких продуктах.

Отже, на першому місці автори розташували iPhone 4, що вийшов в 2010 році. Цей пристрій отримав своє місце з багатьох причин. Це і дизайн, визначив те, як будуть виглядати смартфони в майбутньому, і перший на ринку дисплей високого дозволу, і перша фронтальна камера серед всіх iPhone, і дуже якісна, основна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На другому місці розташувалася розумна колонка Amazon Echo, яка не тільки створила новий сегмент, але і дала сильний поштовх для розвитку голосових асистентів. Замкнув трійку лідерів ноутбук MacBook Air 2013 року — унікальний для свого часу мобільний ПК.

Також в десятку увійшли Samsung Galaxy S6, Tesla Model S, Apple AirPods, Apple Watch Series 3, Microsoft Surface Pro 3, Sony PlayStation 4 і Google Pixel 2.

З решти можна відзначити Apple iPad Air 2 на 11 місці, Nintendo Switch на 15 місці, DJI Phantom на 23 місці, Raspberry Pi на 32 місці, GeForce GTX 1070 на 42 місці, селфи-палицю на 58 місці, спиннер на 87 місці і Google Glass на 100 місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.