Які опції є у Tesla Cybertruck?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений нещодавно пікап Tesla Cybertruck залишається головним новинним приводом автомобільної індустрії останніх декількох днів. На цей раз ми вирішили узагальнити розрізнені дані про опціональному оснащенні автомобіля.

Припущення про те, що виконаний в одному стилі з пікапом квадроцикл Tesla Cyberquad виявиться опціональним оснащенням Cybertruck, виявилося правильним. Це підтвердив сам Ілон Маск (Elon Musk).

Так що купити квадроцикл окремо (принаймні на старті продажів Cybertruck і протягом якогось часу після цього), не вийде. Також Маск підтвердив, що Cyberquad розрахований на двох – водія і пасажира.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інша опція – не менш корисна. Це сонячна батарея, що розміщується, судячи з усього, на даху кабіни і багажника. У звичайному стані вона зможе збільшувати пробіг пікапа на величину до 24 км на добу, а в розкладеному (наприклад, під час стоянки) стані вона зможе «подарувати» користувачеві до 64 «безкоштовних» кілометрів.

Нарешті, третя опція – спеціальне виконання вантажної платформи для любителів подорожувати. На стоянці з нижньої її частини можна буде організувати столик, а над вантажною платформою можна буде підняти високий ковпак і ночувати в кузові з великим комфортом.

Ілон Маск вже підтвердив, що такий рендер зроблений не для краси – у Cybertruck буде такий варіант для любителів вилазок на природу. Знову ж таки, за додаткову плату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.