Обділений пам’яттю флагманський смартфон Xiaomi нарешті отримав… більше пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки смартфон Mi Mix 4 тільки готується, Xiaomi вирішила усунути вселенську несправедливість, яка трапилася з Mi Mix 3 5G. Ця модель, що вийшла в лютому цього року, побудована на SoC Snapdragon 855 і носить статус флагманської, ось тільки спочатку вона була обділена пам’яттю: 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті для флагмана кінця 2019 року – ну зовсім несерйозно. Розуміючи це, в компанії вирішили нарешті виправити упущення.

Китайський регулятор TENAA оновив сертифікат, виданий Mi Mix 3 5G, двома новими конфігураціями – з 6 ГБ ОЗП і 128 ГБ флеш-пам’яті, а також 8 ГБ ОЗП і 256 ГБ флеш-пам’яті. З такими даними Mi Mix 3 5G виглядає вже куди солідніше. До того ж у сертифікаті тепер відзначена Android 10 – ще один бонус для потенційних покупців моделі: вони отримають її, разом з MIUI 11, відразу з коробки.

Коли стартують продажі нових версій Mi Mix 3 5G, не повідомляється. Але так як модель вже давно на конвеєрі, навряд чи в Xiaomi стануть тягнути з їх запуском – на горизонті вже маячить Mi Mix 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.