Реальний конкурент Xiaomi з екраном 90 Гц і Snapdragon 855 Plus вийде вже через 2 дні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій буде одночасно випущено в Європі і Азії.

Вчора Realme офіційно підтвердила, що Realme X2 Pro стане найдешевшим смартфоном на ринку, який буде оснащений однокристальної системою Snapdragon 855 Plus .

Сьогодні було також оголошено, що він буде найдоступнішим смартфоном, який отримає екран з частотою оновлення картинки 90 Гц. Зображення підтверджує, що дисплей буде оснащений каплевидним вирізом під фронтальну камеру.

Офіційна презентація пристрою відбудеться на прес-конференції, яка пройде вже 4 жовтня, тобто післязавтра, в Іспанії. Також виробник підтвердив, що пристрій буде одночасно випущено в Європі і Азії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера отримає чотири датчика зображення, включаючи головний дозволом 64 Мп, а також об’єктив з діафрагмою F / 1,8. Крім того, буде ширококутна камера з кутом огляду 115 градусів, телеоб’єктив і камера для портретної зйомки, а смартфон отримає 20-кратний гібридний зум.

Чому саме Realme варто вважати новим конкурентом Xiaomi? Представлена в минулому році компанія впевнено почуває себе на ринку Індії, випереджаючи всіх конкурентів з продажу . Крім того, Realme вже визнаний кращим брендом смартфонів в Індії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.