Google закриває ще один корисний сервіс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про закриття ще одного свого сервісу. Сервіс Follow Your World або “Оповіщення карт” запрацював багато років тому.

Сервіс був досить простий. Він дозволяв отримувати сповіщення про оновлені супутникових фотографій на “Картах Google”. Кожен раз, як Google оновлювала супутникові карти для обраних місць, користувачеві приходило оповіщення.

Остаточно “Оповіщення” будуть відключені 30 вересня 2019 року. Після цього всі дані Сервісу будуть видалені з серверів Google. Розробники рекомендують завантажити собі на комп’ютер об’єкти у вигляді файлу KML до цієї дати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пояснила Google, протягом довгого часу користувачі могли дізнаватися про оновлення тільки за допомогою цього інструменту, але зараз для цього з’явилися нові рішення, які дозволяють отримувати цю інформацію.

Ось що радить Google користувачам сервісу:

“Вивчіть карту з новими 3D-зображеннями в сервісі “Google Планета Земля” і карту з новими 2D-графікою, яка буде додана найближчим часом. При бажанні Підпишіться на сервіс “Планета Земля” на платформі Medium, щоб отримувати повідомлення про нові фотографії!”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.