Планшетофон Samsung Galaxy Note 10 показали у всій красі на відео і якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс 91mobiles і відомий інсайдер OnLeaks опублікували якісні рендери і тривимірну комп’ютерну модель планшетофона Samsung Galaxy Note 10, чий дебют очікується тільки в серпні.

Galaxy Note 10 отримає екран Infinity O з отвором під одинарну фронтальну камеру по центру, а не праворуч, як у Galaxy S10. При цьому розмір панелі Dynamic AMOLED з підтримкою HDR10+, роздільною здатністю 1440×3040 пікселів, з діагоналлю 6,3 дюйма трохи менше, ніж у Galaxy Note 9.

Ззаду смартфон теж буде помітно відрізнятися від попередника. Потрійна камера розташована вертикально в правому куті, нагадуючи Huawei P30 Pro. Сканер відбитків пальців залишиться вбудований під екран.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корейський виробник усуне у Galaxy Note 10 аудіороз’єм 3,5 мм і виділену кнопку Bixby. Зліва розмістяться кнопки включення і гучності, а права грань залишиться чистою. Знизу — решітка динаміка, слот для стилуса, мікрофон, порт USB Type-C. Лоток для карт SIM розташований зверху поруч з мікрофоном, а також ІЧ-портом. Смартфон має розміри 162,6 x 77,4 x 7,9 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.