Google назвала всі смартфони, які оновлять до Android 10.0 Q

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Google провела конференцію під назвою I / O 2019, а призначена вона була в першу чергу для розробників програмного забезпечення. В рамках даного заходу відбулася офіційна презентація операційної системи Android 10.0 Q, встановити яку на свої електронні пристрої зможуть дуже багато. В кінці свого виступу один із співробітників «пошукового гіганта» озвучив список виробників смартфонів, які вже створюють нову ОС для своєї продукції.

Відомо, що фінальна стабільна збірка Android 10.0 Q стане доступна в третьому кварталі 2019 року, а скачати і встановити її на свої електронні пристрої всі користувачі зможуть, швидше за все, в середині серпня, як це зазвичай буває. За офіційними даними від самої Google, нову операційну систему отримають смартфони від 12 виробників, в список яких входять Google, OPPO, Vivo, OnePlus, Nokia, Xiaomi, Huawei, Sony, Essential, Tecno, ASUS і LG. Загальна кількість моделей, які обновляться до нової ОС, налічує 21 телефон.

Так, звичайно, далеко не всі смартфони зможуть отримати нове програмне забезпечення, але Google зі свого боку зробила все заради того, щоб запропонувати стороннім компаніям найбільш вигідні умови отримання доступу до нової операційної системи, якою є Android 10.0 Q. Список конкретних моделей, на жаль , не розкривається, але цілком собі очевидно, що апдейти отримають флагманські моделі, які вийшли на ринок пізніше всіх інших. Користувачам таких пощастило, так як встановлено останню версію вони отримають першими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, користувачі 21 моделі смартфонів від ряду популярних виробників зможуть взяти участь в тестуванні нової операційної системи від Google, а почнеться воно вже зовсім скоро, коли відбудеться реліз операційної системи Android 10.0 Q версії Beta 3. Щоб її встановити, на жаль, доведеться втратити всі особисті дані, тому більшості людей буде простіше дочекатися релізу фінальної стабільної версії, наміченого на середину серпня. Головним нововведенням даної ОС стала темна тема оформлення, а також підвищена надійність із захистом від зломів і витоків особистих даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.