Флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 10 вразить всіх фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найбільших плюсів смартфонів компанії Samsung полягає в тому, що її фірмова продукція топового рівня завжди може похвалитися підтримкою новітніх технологій, і це звичайно ж є просто величезним плюсом. Уже в серпні нинішнього року від даного бренду чекають анонса, а потім і запуску в продаж флагманського телефону Samsung Galaxy Note 10, який отримає безліч різних особливостей, однією з яких стане четверна основна камера на тильній частині корпусу, а отримає вона підтримку 5-кратного оптичного зуму.

Крім того, крім цього, новинка в особі Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися 8/12 ГБ оперативної і 256/512/1024 ГБ постійної пам’яті, тобто купити її всі бажаючі зможуть відразу в декількох версіях. Відмінною особливістю всіх телефонів з даного модельного ряду був стилус S Pen, а в новій моделі він повинен отримати підтримку нових можливостей, але яких саме поки що точно невідомо. Втім, зате сьогодні, 6 травня 2019 року, відомий інсайдер Ice Universe поділився іншими вкрай важливими і цінними відомостями про те, що буде представляти із себе новий преміальний смартфон.

За даними джерела, флагман Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися підтримкою технології дуже швидкої зарядки, яка виявиться однією з найефективніших на ринку. Якщо смартфон Galaxy S10 підтримує зарядку потужністю 25 Вт, то у нового південнокорейського телефону топового рівня даний показник виявиться значно вище, і саме це дозволить йому вразити всіх покупців, адже зараз тільки новостворені китайські гаджети здатні заряджатися потужністю 40 Вт або навіть 50 Вт, тобто дуже і дуже високою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також вдалося з’ясувати, що з новинки пропаде звичний 3,5 мм роз’єм, замість якого виробник має намір встановити акумуляторну батарею підвищеної ємності. Для цього внутрішню конструкцію Samsung Galaxy Note 10 перероблять в порівнянні з моделями попередніх років, щоб використовувати простір усередині корпусу найбільш ефективно. Для підзарядки, а також для підключення різних додаткових пристроїв, в телефоні передбачений інтерфейс USB Type-C. Прямо «з коробки» на даний телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, але на момент початку продажів смартфона вона вже не буде найновішою, так як Google випустить більш сучасне ПО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.