iPhone XS і XS Max отримають по чотири 12-мегапіксельні камери з датчиками Sony

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про камери нових iPhone. За витоком стоїть відомий аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), добре обізнаний в питаннях нових пристроїв Apple, так що до цих даних безумовно варто придивитися.

Аналітик вважає, що нові iPhone XS і XS Max обзаведуться фронтальними камерами більш високої роздільної здатності – 12 Мп замість 7 Мп. Основні камери будуть представлені трьома датчиками по 12 Мп. Очікується, що всі ці датчики будуть закуплені у Sony. Що стосується об’єктивів основної камери, то вони будуть представлені звичайним ширококутним, надширококутним і телеоб’єктивом.

Наступник iPhone XR отримає здвоєну основну камеру замість звичайної одинарної. Роздільна здатність датчиків невідома (але можна припустити, що воно складе всі ті ж 12 Мп), а ось об’єктиви очікуються ширококутний і телефото – приблизно як в iPhone 7 Plus і 8 Plus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що iPhone XS отримає екран OLED діагоналлю 5,8 дюйма, а в XS Max буде використовуватися панель OLED діагоналлю 6,5 дюйма. Наступник отримає екран IPS діагоналлю 6,1 дюйма.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.