Наступник бестселера Nokia 6 вийде навесні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс смартфона Nokia 6.2 очікувався на виставці Mobile World Congress 2019, однак за кілька днів до її початку стало відомо, що Nokia 6.2 не будуть показувати на щорічній виставці в Барселоні.

Тоді з’явилася інформація про те, що Nokia 6.2 все ж вийде на ринок, тільки його презентація відбудеться вже після закінчення Mobile World Congress 2019. Тепер джерела повідомляють, що презентація новинки відбудеться зовсім скоро, а продажі почнуться цієї весни.

Також повідомляється, що саме Nokia 6 є самої продаваної лінійкою HMD Global, тому виробник покладає великі надії на Nokia 6.2. В плані ціни новинка буде такою ж, як і модель Nokia 6.1, яка пропонувалася на старті за 279 євро (8300 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфону Nokia 6.2 приписують екран діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю Full HD+ з співвідношенням сторін 19:9, однокристальну систему Snapdragon 632, 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті, а також 64 ГБ флеш-пам’яті. У здвоєній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 16 і 5 Мп. Ємність акумулятора складе 3500 мА*год.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.