Дешева версія двоекранного смартфона Vivo NEX Dual Display отримає спрощену камеру і менше пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних китайського регулятора TENAA з’явилися відомості про те, що найближчим часом на ринку з’явиться більш доступна версія двоекранного смартфона Vivo NEX Dual Display.

Нагадаємо, Vivo NEX Dual Display був представлений в грудні цього року, він вийшов в єдиній версії, яка оснащена Qualcomm Snapdragon 845, 10 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

Відмінностей у більш дешевої версії буде кілька. По-перше, місце Snapdragon 845 займе Snapdragon 710, по-друге, обсяг оперативної пам’яті буде зменшений до 8 ГБ. Нарешті, по-третє, змінам піддасться потрійна основна камера. Самий цікавий модуль, а по суті окрема камера 3D TOF буде замінена на звичайну 13-мегапіксельну камеру. Інші два модуля будуть мати роздільну здатність 12 і 2 Мп, як у оригінального смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього року Vivo випустила Смартфони Vivo NEX S і Vivo NEX A, які відрізнялися наявністю Snapdragon 845 і Snapdragon 710 відповідно. Можливо, цього разу до назви Vivo NEX Dual Display також додадуть якусь букву, яка дозволить відрізняти преміальну версію від більш доступною.

Точної дати виходу у новинки поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.