Відео дня: як Microsoft представляла технології 2019 року 10 років тому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі відомого соціального новинного сайту Reddit відкопали в засіках відеоролик компанії Microsoft 2009 року випуску, в якому описується її бачення майбутнього, в тому числі і самої Microsoft в 2019 році.


Розпочинається ролик з того, як діти вільно спілкуються на різних мовах з допомогою прозорого інтерактивного екрану , потім показується великий безрамковий термінал у вчительки в літаку, не менш інтерактивний і сенсорний посадковий талон.

Потім фокус зміщується на робочий кабінет — світлий і з великою кількістю вікон і скляних перегородок. Ці перегородки теж перетворюються в сенсорні екрани різного розміру при необхідності. Чи треба говорити, що ні клавіатури, ні миші не передбачено, їх замінюють все ті ж прозорі сенсорні поверхні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони теж показані абсолютно без рамок — простий прямокутник, повністю покритий екраном спереду, який легко розділяється на два терміналу і потім об’єднується в один термінал побільше. Показано взаємодію різних терміналів між собою.

Microsoft випустила цілу серію таких роликів, присвячених майбутньому. Вона отримала назву Productivity Future Vision і в основному присвячена саме інтерактивним поверхням в самих різних галузях життя. Останній такий ролик вийшов в 2015 році. У ньому вже з’явилися голограми, 3D-принтери і складні Планшети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.