Google випустить полегшені версії смартфонів Pixel 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс AndroidPolice поділився новою порцією подробиць про нові смартфони серії Pixel, які компанія Google готує до випуску. За даними джерела, смартфони Pixel 3 Lite і Pixel 3 XL Lite вийдуть в США на початку весни 2019 року.

Ціна поки невідома, спочатку смартфони з’являться у американського оператора Verizon. Смартфони Pixel 3 Lite виявляться моделями середнього класу з менш потужними SoC і меншими обсягами пам’яті, ніж встановлено у флагманах Google. При цьому вони отримають аналогічні камери і програмне забезпечення.

Google збирається випустити смартфони середнього класу вперше в серії Pixel. До цього у компанії були доступні моделі, наприклад, Nexus 5 і Nexus 5X, але Pixel першого і другого поколінь ставилися до флагманів і коштували недешево.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel 3 Lite і Pixel 3 XL Lite приписують екрани з співвідношенням сторін 2:1 без вирізів діагоналлю 5,5 і 6 дюймів відповідно, 12-мегапіксельну камеру, як у Pixel 3 і Pixel 3 XL, SoC Qualcomm Snapdragon 670 або 710, 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.