Флагман Samsung Galaxy S10 отримає велику діагональ екрану та тривимірні камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі вже опубліковано чимало подробиць про смартфонах лінійки Samsung Galaxy S10, але флагманська модель з підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління зазвичай залишалася за кадром. Точніше, не стільки вона сама, скільки технічні подробиці. І ось зараз один з мережевих інформаторів поділився в Twitter подробицями про моделі.

Як відомо, представники серії Galaxy S10 проходять під кодовим ім’ям Beyond: Galaxy S10 Lite — Beyond 0, Galaxy S10 — Beyond 1, Galaxy S10+ — Beyond 2. Так ось кодове позначення топового представника лінійки з особливістю у вигляді підтримки мереж 5G — Beyond X. Як пише інформатор, ця модель отримає великий екран діагоналлю 6,7 дюйма і тривимірну камеру ToF (Time of Flight) — за типом тієї, що є в оснащенні нещодавно представленого смартфона Vivo NEX Dual Display. Причому камер таких буде дві – і на фронтальній, і на тильній панелі.

Galaxy S10 з підтримкою 5G буде продаватися в США (оператором AT & T) і на домашньому ринку в Південній Кореї — це точно. Але згодом, з поширенням мереж 5G, географія продажів може розширитися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ще джерело зазначає, що смартфон прикрасить дуже красивий логотип 5G. Правда, зображення цього логотипу не наводиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.