Samsung Galaxy Note 9 отримав оновлення камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливості камери флагманського смартфона корейського виробника, і так досить непогані, стали ще краще. Оновлення привнесло більш точні налаштування HDR і поліпшило розпізнавання камерою меж об’єктів в кадрі.

Нещодавно ми показували порівняння можливостей камер Apple iPhone XS Max і Samsung Galaxy Note 9. Смартфони йдуть нога в ногу і перевага по окремих елементах композицій мінімальний. iPhone краще справляється з колірним діапазонам в кадрах, де видно небо, а Note 9 хороший в макрозйомці.

Але сьогодні власники Samsung почали отримувати патч, завдяки якому і без того хороша камера стане працювати краще. У Galaxy Note 9 встановлена ​​подвійна камера, один модуль оснащений настроюється діафрагмою для чітких знімків в різних умовах освітленості, а другий – телеоб’єктив – для ефекту розмиття і двократного зума.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З нових функцій Samsung додала в смартфон збільшення яскравості граней об’єктів при контросвещенія, підвищену точність настройки режиму HDR в умовах дня і ночі і зменшила рівень шумів на фотографіях.

Завдяки цьому, смартфон зможе зайняти лідируючу позицію на ринку смартфонів за якістю фотозйомки. Подивимося, чи сильно зміниться після оновлення якість фото на Note 9 і що на це відповість Apple?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.