Популярний смартфон Samsung 2017 року розпочав оновлюватися до Android 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Electronics випустила Android 8.1 Oreo для бюджетного Galaxy J5 2017 модельного року, в цьому переконалися журналісти SamMobile.

Поширення апдейта з номером збірки J530FXXU2BRH5 почалося з Європи, в деяких регіонах якої він вже доступний для завантаження по повітрю.

Оскільки Samsung, як правило, поширює оновлення для своїх смартфонів поступово. Таким чином виробник намагається вберегти себе від необхідності масового виправлення помилок у разі їх виявлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблеми з оновленням

Як стало відомо в цьому році, Samsung Electronics була змушена відкликати Android Oreo для Galaxy S7 через проблеми з працездатністю ОС. За словами деяких користувачів, після поновлення їх смартфони починали мимовільно перезавантажуватися, не дозволяючи використовувати їх.

Android 8.1 – що нового

В Android 8.1 Oreo з’явилася нативна підтримка нейронних мереж, індикатор батареї підключених по Bluetooth пристроїв, а також удосконалена система автозаповнення. Крім того, були виправлені помилки в роботі системи повідомлень, що викликають зациклення сигналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.