У коді iOS 12 виявили згадку двох sim-карт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники видання 9to5Mac уважно вивчили п’яту бета-версію iOS 12 для розробників і знайшли вельми цікаві особливості.

Згідно програмного коду, для деяких регіонів дійсно буде доступна можливість підтримки двох sim-карт, у всякому разі, на рівні операційної системи.

Компонент, відповідальний за формування діагностичних звітів, включає нові посилання на «статус другої sim-карти». Інший елемент посилається на «пристрій з двома sim-картами». Це свідчить про те, що iOS зможе працювати на смартфонах, що підтримують два активних підключення через стільникову мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, роз’єми для двох sim-карт отримає найбільша – Plus – версія iPhone 2018 року. Це функція може припасти до душі користувачам з європейським і азіатських країн, а також тим, хто часто подорожує.

Згідно з дослідженнями, проведеними агентством Device Atlas, в 2017 році пристрої з двома sim-картами користувалися найбільшою популярністю в Нігерії, Бразилії та Єгипті. У той час, як в США, Канаді та Австралії такі гаджети зустрічалися досить рідко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.