Xiaomi обігнала OPPO і стала четвертим виробником смартфонів у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський Xiaomi за підсумками першого кварталу 2018 року став четвертою в світі компанією з постачання смартфонів. Виробник з невеликою різницею обігнав гіганта OPPO, який протягом довгого часу в рази перевищував компанію по світових продажах.

Згідно з дослідженням аналітичної компанії Strategic Analytics, за перші три місяці цього року Xiaomi відвантажила 28,3 млн одиниць смартфонів (8.2% ринку), збільшивши результат минулого року на 15.7 млн ​​примірників. OPPO, змістилася на п’яту сходинку, сильно просіла в продажах і реалізувала в першому кварталі 24.1 млн (7% ринку). У минулому році було 27,6 млн.

Лідерство серед усіх раніше зберігає південнокорейська Samsung. Компанія поставила на ринок 78,2 млн смартфонів (22.7%), однак її показник трохи знизився в порівнянні з аналогічним періодом в 2017 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

xiaomi

На другому і третьому місцях надійно закріпилися Apple і Huawei. Компанії відвантажили по 52.2 (15.1%) і 39.3 (11.4%) млн апаратів відповідно. У сумі за перший квартал 2018 року на світовий ринок смартфонів поставлено 345.4 млн пристроїв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.