Marvel випустить продовження мультсеріалу Що, якщо …?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці грудня користувачі Disney+ отримають можливість переглянути другий сезон анімаційного серіалу «Що, якщо…?». Продовження виходитиме у стрімінговому сервісі з 22 по 31 грудня. Загалом заплановано до показу дев’ять епізодів.

Шоу розповідає про пригоди альтернативних версій супергероїв Кіносвіту Marvel. На глядачів чекають епізод у середньовічному сеттингу та історія про персонажів з фільму «Шанг-Чі», які протистоять армії Одіна, а також сюжет, присвячений пригодам Залізної людини та Валькірії.

Третя частина мультсеріалу знаходиться у виробництві. Дата її релізу не відома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.