Чутки: Samsung Galaxy Z Fold 6 отримає тонший профіль, але збереже колишню камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Z Fold 5, виконаний у вигляді книжки, отримав кілька незначних покращень порівняно зі своїм попередником Galaxy Z Fold 4. Тим не менш, він залишається відмінним вибором для тих, хто хоче перейти на моделі Z Fold. Тепер у світі технологій з’явилися чутки про те, що майбутня модель Z Fold 6 також може не принести значних покращень.

Незважаючи на те, що Samsung, можливо, готує кілька оновлень для Z Fold 6, нова камера, схоже, не входить до їх числа. Відомий тайпстер Ice Universe, як повідомляє Android Headlines , припускає, що в складному «книжковому» телефоні 2024 року буде використовуватися той же 50-Мп сенсор, що і в Galaxy Z Fold 5 та Fold 4.

Не варто очікувати великих змін у Galaxy Z Fold6. Зокрема, ми можемо впевнено сказати про камеру. Вона така сама, як у Fold4 і Fold5, це факт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– ICE UNIVERSE (@UniverseIce) 19 жовтня 2023 р.

З минулого року Samsung оснащує свої пристрої серії Fold 50-Мп основною камерою, що є помітним покращенням порівняно з 12-Мп камерою, встановленою в Galaxy Z Fold 3. Якщо чутки виявляться вірними, то складний апарат 2024 може зберегти цю основну камеру, яка, до речі, використовується у флагманах серії S.

Після того, як компанія OnePlus вийшла на ринок складних телефонів зі своїм OnePlus Open, Samsung зіткнулася з зростаючою конкуренцією. І хоча Samsung, можливо, не модернізуватиме камеру, схоже, що вона працює над тим, щоб зробити телефон тоншим.

Як повідомляє видання THE ELEC , Samsung бере приклад зі своїх китайських конкурентів, проводячи зворотний інжиніринг їх останніх складних телефонів, щоб зрозуміти, як вони досягли більш тонкого дизайну. Озброївшись отриманими знаннями, Samsung має намір застосувати їх у своїх майбутніх складних пристроях, прагнучи більш тонкого форм-фактору.

У порівнянні з останніми складними пристроями Huawei, Galaxy Z Fold 5 від Samsung має товщину 13,4 мм у складеному стані. Mate X3 компанії Huawei, випущений у квітні, має тонкий профіль 11,8 мм, а Mate X5, випущений у вересні, ще тонше – 11,1 мм. Лідирує Mix Fold 3 від Xiaomi, представлений у серпні, з товщиною всього 10,9 мм. Очевидно, що у плані зниження товщини Galaxy Z Fold компанії Samsung є куди прагнути.

З іншого боку, за чутками, Galaxy Z Flip 6 буде оснащений значно покращеною 50-Мп основною камерою на задній панелі. Таке вдосконалення може підвищити можливості зйомки головного телефону-розкладачки Samsung порівнявши їх з можливостями Galaxy Z Fold 5.

Звичайно, якщо Z Fold 5 може похвалитися трьома тиловими камерами, то навряд чи Z Flip 6 буде доданий третинний сенсор, навіть з урахуванням передбачуваного оновлення основної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.