Вартість компактнішого iPhone 15 Pro, як і раніше, починатиметься від $999

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на чутки про підвищення ціни на $100 для обох моделей iPhone 15 Pro, тайванська дослідницька компанія TrendForce прогнозує, що менша модель iPhone 15 Pro коштуватиме в США $999, як і iPhone 14 Pro.

TrendForce вважає, що подорожчає виключно iPhone 15 Pro Max. За прогнозами дослідницької компанії, вартість цього пристрою в США становитиме $1199, що на $100 більше, ніж у iPhone 14 Pro Max. Очікується, що пристрій буде оснащено перископічним об’єктивом, що забезпечує 6-кратний оптичний зум, який удвічі перевищує наявний максимум.

Незважаючи на прогнозоване підвищення ціни на Pro Max цього року, TrendForce очікує, що пристрій, як і раніше, буде оснащуватися 128 ГБ пам’яті, а не 256 ГБ, як передбачалося раніше. З іншого боку, дослідницька компанія очікує, що обидві моделі iPhone 15 Pro будуть оснащені 8 Гбайт оперативної пам’яті порівняно з 6 Гбайт у поточних моделях iPhone 14 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час покаже, наскільки точні прогнози TrendForce, оскільки Apple представить лінійку iPhone 15 на своєму заході у вівторок, 12 вересня, о 20:00 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.