Samsung випустила перший телевізор з OLED-панеллю LG Display

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки і неофіційна інформація про те, що Samsung має намір використовувати панелі конкурентів з LG Display у телевізорах власного виробництва, ходили вже досить давно – з кінця 2021 року.

І ось нарешті це сталося: Samsung офіційно представила свій перший 83-дюймовий W-OLED телевізор (QN83S90CAFXZA), який стане частиною лінійки S90C. Це може заплутати деяких покупців, які не дуже уважно читають технічні характеристики, оскільки моделі з меншими діагоналями в цій серії використовують традиційні для Samsung QD-OLED панелі власного виробництва.

В іншому це типовий телевізор Samsung: з фірмовим процесором Neural Quantum, операційною системою Tizen, підтримкою HDR 10 і HDR10+ (але без Dolby Vision), звуком Dolby Atmos, і портами HDMI 2.1 (4K@ 144 Гц) для використання з консолями нового покоління. Крім того, нова модель матиме ультратонкий дизайн з 4-міліметровою рамкою, і комплектуватиметься пультом дистанційного керування Samsung SolarCell, який заряджається від штучного або природного світла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телевізор надійде в продаж у США вже цього тижня. Його рекомендована ціна становить 5400$, що майже дорівнює вартості конкуруючої 83-дюймової моделі LG C3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.