Майже нічого нового. Nothing Phone (2) показали на свіжому рендері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилося нове зображення ще не анонсованого Nothing Phone (2) – цього разу рендер демонструє основну камеру майбутньої новинки. Схоже, апарат отримає практично такий самий тильний модуль, як і його попередник – втім, його дизайн все ж трохи зміниться.

Зображення опублікував інсайдер під ніком passionategeekz. На ньому добре видно два об’єктиви і LED-“гліфи” навколо блоку камери, що відрізняються від рішення для Nothing Phone (1). Крім того, на рендері можна помітити подвійний спалах і оригінальну текстуру на задній кришці.

Раніше опублікований CAD-рендер смартфона

Раніше Карл Пей опублікував пост у Twitter, в якому заявив, що новинка матиме дизайн, відмінний від першої моделі фірмової серії. Нещодавно в мережі також з’явилися офіційні зображення інших фрагментів корпусу смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.