Не Snapdragon і не MediaTek: розкрито процесор смартфона Samsung Galaxy M34

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готується представити свій новий смартфон – Galaxy M34 5G. Презентація намічена на 7 липня.

І ось, напередодні офіційного запуску, пристрій з’явився на Geekbench. Бенчмарк розкрив низку ключових характеристик новинки.

З даних сервісу випливає, що Galaxy M34 базуватиметься на процесорі Exynos 1280. До слова, Samsung вже використовувала цей чип в інших телефонах: Galaxy M33, Galaxy A33 і Galaxy A53.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У списку Geekbench також згадується, що у пристрою буде 6 ГБ оперативної пам’яті та операційна система Android 13. В одноядерному тесті він набрав 956 балів, а в багатоядерному – 2032 бали.

Нагадаємо, що раніше в Мережі з’явилася інформація про те, що смартфон отримає 6,4-дюймовий sAMOLED-дисплей з вирізом для камери у вигляді краплі і підтримкою частоти оновлення до 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.