У Китаї почалися продажі Motorola Razr 40 – найдешевшого складного смартфона у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola почала офіційні продажі свого нового складного смартфона – Razr 40 – у Китаї.

Відмінною особливістю новинки, крім цікавого “заліза”, стала низька ціна. Так, на даний момент Razr 40 є найдешевшим смартфоном з гнучким дисплеєм на ринку.

Корпус пристрою виконаний з високоміцного алюмінію 7-ї серії, а задня панель із силіконової шкіри. Зовнішній OLED-екран смартфон має розмір 1,47 дюйма і вбудований у задню панель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основний екран – це 6,9-дюймовий адаптивний LTPO-дисплей з високою частотою оновлення і підтримкою HDR10+.

В основі Moto Razr 40 лежить середньобюджетний процесора Snapdragon 7 Gen 1 від Qualcomm. У продажу є кілька варіантів пристрою: 8/128 ГБ за 25 тисяч гривень, 8/256 ГБ за 27 000 грн і 12/256 ГБ за 29 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.