У ChatGPT з’явилася нова безкоштовна функція. Вже можна спробувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний чат-бот ChatGPT обзавівся новою корисною можливістю. Про це пише Makeusof.

Згідно з джерелом, мова йде про функцію надсилання копії чату іншим користувачам. Раніше для того, щоб поділитися своїм діалогом із ботом з іншими людьми, доводилося робити скріншоти та відправляти їх. Тепер все стало простіше.

Будь-який користувач веб-версії ChatGPT тепер може натиснути кнопку «Поділитися» всередині чату — система згенерує унікальне посилання і запропонує змінити назву чату. Далі посилання скопіюється в пам’ять пристрою, і ви можете відправити його комусь хочете – друзям, рідним або колегам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отримувач перейде за посиланням та побачить весь діалог між вами та чат-ботом на момент відправлення. Якщо у нього є свій акаунт ChatGPT, то він зможе продовжити ваш діалог від свого імені (тобто для нього буде створено повну копію вашого діалогу). Якщо облікового запису немає, то одержувач просто перегляне чат без можливості взаємодії з ним.

Майте на увазі, що діалог у одержувачів посилання не оновлюється автоматично, якщо ви продовжуєте його після його надсилання. Щоб інша людина прочитала оновлену бесіду, потрібно згенерувати та надіслати їй нове посилання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.