Фахівці назвали кращі безкоштовні додатки iOS, які скоро стануть платними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці назвали кілька платних додатків для пристроїв, що працюють на операційній системі iOS. Вони відзначили, що програми будуть безкоштовними протягом обмеженого періоду часу.

Серед безкоштовних додатків вони відзначили ті, які дозволять поліпшити показники роботи гаджетів. У їх число увійшли програми, здатні дати розширений доступ до пристроїв від компанії Apple. Деякі з них дозволяють використовувати QWERTY-клавіатуру від Mac, перетворюють телефон в пульт управління або флеш-накопичувач. Є й додаток, здатний додати на пристрій окремий таймер зворотного відліку. Фахівці назвали і інші програми, які не зажадають грошей на придбання.

Xineplex – додаток містить у собі оновлювану базу даних про телевізійні передачі і фільми. New Picture Express – дозволяє змінювати колір виділеного на фотографії фрагмента. Easy Spending допоможе користувачам спростити планування і розрахунок коштів. Додатки коштують по 99 центів, але зараз можна придбати абсолютно безкоштовно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також на даний момент можна встановити Thumb Web Browser, це спростить навігацію по сайтах, і заощадить власникам продуктів Apple $ 4,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.