Samsung представила черговий бюджетник із підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung, як і її конкуренти, досить активно анонсує нові моделі смартфонів, як флагмани, так і простіші пристрої. Наприклад, буквально сьогодні виробник представив “довгоживучий” смартфон Galaxy M14 5G. За дизайном модель збігається з аналогічним пристроєм, але в А-серії.

Дизайн скидається на дорожчий апарат

Якщо говорити саме про дизайн, то він загалом типовий для смартфонів цього бренду. На лицьовому боці можна побачити широкоформатний дисплей з пристойними рамками і краплеподібний виріз для фронтальної камери. Сам по собі смартфон вийшов таким собі “обмилком” з округленими гранями, а задня частина виконана з матового пластика. Там розташовані три об’єктиви основної камери і спалах.

Діагональ PLS-екрану становить 6,6 дюйма з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 90 Гц. У ролі процесора встановлений фірмовий Exynos 1330 з 4 Гб оперативної пам’яті. Накопичувач доступний у версіях на 64 або 128 Гб з можливістю розширення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Роздільна здатність фронтальної камери становить 13 Мпікс. Основний модуль на тильному боці отримав роздільну здатність 50 Мпікс і 2 сенсори по 2 Мпікс для макро і визначення глибини. Максимальна якість запису відео – FHD з частотою 30 кадрів.

З цікавого, на “борту” встановлена оболонка OneUI 5 на базі Android 13. Апарат підтримує не тільки популярні бездротові модулі, а й 5G і NFC. Ємність батареї становить 6000 мАг з підтримкою зарядки на 15 Вт.

Ціна на новинку з накопичувачем на 64 Гб становить 222 долари, а за версію 128 Гб попросять 241 долар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.