OnePlus Ace 2V – чудовий смартфон. Чому більше ніхто не вміє робити так само добре і недорого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus не перестає дивувати. За останні три роки фірма настільки захопилася створенням різних смартфонів, що в її модельному ряду з’явилися як дорогі преміальні флагмани, так і посередні бюджетники на Helio G35. У цьому місці важливо знайти золоту середину, що запропонує топову швидкість роботи одночасно з доступною ціною.

Найкраще під такі критерії підходить орієнтована на Китай лінійка Ace, яка вийшла настільки вдалою, що її первісток з’явився в офіційному російському роздробі. І у нового OnePlus Ace 2V є всі шанси повторити долю свого попередника.

Посудіть самі, при китайській ціні в 2299-2799 юанів (від 330 до 400 доларів) смартфон пропонує справжню флагманську начинку. Процесор Mediatek Dimensity 9000, від 12/256 до 16/512 ГБ пам’яті, акумулятор на 5000 мАг з 80-ватною зарядкою, пристойний 6.74″ AMOLED-екран з роздільною здатністю 2772×1240 пікселів, Bluetooth 5.3, NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На чому ж тут заощадили? Очевидно, на камерах і парочці деяких дрібниць. Так основний сенсор Omnivision на 64 МП не має оптичної стабілізації, а додаткові модулі так взагалі не цікаві – ширик на 8 МП і макро на 2. Крім цього в якості захисного скла стоїть не розпіарена Gorilla Glass, а більш дешевий аналог від Asahi. Все це можна пробачити з урахуванням ціни.

А ще мені сподобався зовнішній вигляд смартфона. Він багато в чому вторинний, зате не має ні градієнтів, ні величезних безглуздо оформлених камер. Все строго і лаконічно, як у якого-небудь Samsung Galaxy S23. На місці важіль беззвучного режиму і фірмовий зелений колір.

Ось так дивишся на OnePlus Ace 2V за 330 доларів, порівнюєш його з аналогічним Tecno Phantom X2 за 550 доларів і починаєш розуміти, що з цим світом щось не так. Чому OnePlus може зробити такий смартфон, а інші виробники ні? Хіба це так складно – поставити флагманський процесор і не гнути цінник, уявивши себе відомим брендом?

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.