Названі найпотужніші iOS-гаджети світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний бенчмарк опублікував новий рейтинг iOS-пристроїв. Результати в ньому розраховані за період із 1 січня по 31 січня 2023 року. Вони є середні бали, а чи не найвищі, отже, більш репрезентативні. Про це йдеться на веб-сайті AnTuTu.

Лідери топу

Як і раніше, до п’ятірки найкращих входять планшети Apple. На першому та другому місці розташувалися найсучасніші моделі iPad Pro 6. Їх випустили 18 жовтня 2022 року. Вони обганяють iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, які посіли шостий і сьомий рядки рейтингу відповідно, приблизно на 300 000 балів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підвищена продуктивність iPad Pro 6 пов’язана із процесором M2. Він пропонує зростання продуктивності ЦП на 15%, графіки – на 35%, механізму нейронної мережі – на 40%, пропускну здатність пам’яті – на 50%.

Окремо варто відзначити екрани планшетів iPad Pro 6. Вони відрізняються не лише розмірами – 11 дюймів та 12,9 дюйма. У першому випадку стоїть стандартна IPS-матриця, у другому — цікавіший варіант: дисплей з підсвічуванням mini‑LED. Докладніше про ці та інші особливості топових планшетів ми писали тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.