OnePlus 11 представлять 4 січня, але вже доступний для замовлення в Китаї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus анонсувала дату прем’єри флагманського смартфона OnePlus 11 – вона відбудеться в Китаї 4 січня. Разом з тим, пристрій вже отримав свою сторінку на маркетплейсі JD.com, де користувачі вже можуть залишати заявки на покупку пристрою – наосліп, оскільки ціни не оголошені.

Одночасно в Мережі з’явилося багато офіційних зображень телефону, на деяких з них відразу дві новинки OnePlus – і OnePlus 11, і навушники OnePlus Buds Pro 2. Причому обидва пристрої будуть доступні у двох кольорах: чорному та зеленому.

Характеристики OnePlus 11 вже відомі – він уже сертифікований у Китаї місцевим регулятором TENAA, який опублікував і параметри телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 11 отримає екран AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйма, роздільною здатністю QHD+ та кадровою частотою 120 Гц. Камера Hasselblad нова – з датчиками роздільною здатністю 50 (Sony IMX890), 48 та 32 Мп. Фронтальна камера – із 16-мегапіксельним сенсором. Місткість акумулятора складе 5000 мА·год, він підтримуватиме швидку зарядку з дроту потужністю 100 Вт. Габарити та маса OnePlus 11 – 163,1 x 74,1 x 8,53 мм та 205 грамів. Нагадаємо, офіційна прем’єра OnePlus 11 за межами Китаю призначена на 7 лютого.

Що стосується навушників OnePlus Buds Pro 2, то вони будуть виконані у співпраці з Dynaudio. Вони забезпечать об’ємне звучання, а ефективність системи шумоподавлення становитиме 48 дБ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.