Топ-5 смартфонів 2022 року, які є тільки на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Україні продаються далеко не всі смартфони представлені на ринку. Так, якщо ви зайдете до умовного DNS або MВідео, то побачите на прилавках тільки пристрої відомих брендів на зразок Xiaomi або Samsung. Усірих магазинах вибір ширший, але все одно обмежений лише затребуваними моделями. А ось на AliExpress можна знайти справжній скарб, який не зустрінеш ніде в Україні. Саме про такі смартфони ми сьогодні й поговоримо: круті, але дуже рідкісні.

realme Q5 – хороший недорогий смартфон

realme – досить відомий бренд, але в Росії він представлений не всіма лінійками, що є в його розпорядженні. Зокрема, у нас не продаються представники Q-серії, адже вона складається з по-справжньому крутих моделей, готових дати фору будь-якому конкуренту. realme Q5 – яскравий тому доказ. По-перше, це смартфон на Snapdragon 695 – процесорі, який набирає понад 400 тисяч балів в AnTuTu і встановлюється тільки в середньобюджетні пристрої (наприклад, Redmi Note 11 Pro 5G).

Ціна: біля 8 000 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити realme Q5

Тут ми маємо справу з недорогим, але хорошим телефоном з цікавими характеристиками. realme Q5 не тільки оснащений потужним процесором, а й IPS-екраном із підвищеною частотою оновлення 120 Гц. Камера робить знімки з роздільною здатністю 50 мегапікселів, а об’ємний акумулятор на 5000 мАг заряджається на 50% всього за 20 хвилин, за що варто подякувати 65-ватному адаптеру живлення.

Просто казка! Але чи є тут каверза? На жаль, смартфон realme Q5 представлений тільки для китайського ринку, а комплектний блок живлення позбавлений вилки. Втім, продавець кладе в посилку перехідник для наших розеток та встановлює Google-сервіси, щоб ви не танцювали з бубном, повернувшись із пошти. А ось NFC у realme Q5 немає.

realme Q3s – смартфон на Snapdragon 778G

Наступний смартфон realme з нашого списку теж позбавлений NFC, що може злякати потенційного покупця. Але за рештою характеристик realme Q3s випереджає будь-якого конкурента з російського роздрібу. Якщо ви не знаєте, що собою являє процесор Snapdragon 778G , на якому працює цей смартфон, освіжіть у пам’яті захоплені відгуки про Xiaomi 11 Lite 5G NE, що вихваляють його продуктивність і автономність. Так ось realme Q3s – найдешевший апарат на цьому бездоганному чіпсеті.

Ціна: біля 9 000 грн

Купити realme Q3s

Крім потужності realme Q3s може запропонувати IPS-екран із частотою оновлення 144 Гц, що забезпечує плавне перемикання між пунктами меню та комфортний скролінг стрічки соцмереж. Камера смартфона теж не падає в багнюку обличчям, видаючи 48-мегапіксельні знімки, а батарея на 5000 мАг досить швидко відновлює енергію за рахунок адаптера живлення на 30 Вт.

OnePlus ACE Racing Edition – потужний смартфон

Смартфони OnePlus – улюбленці справжніх гіків. На жаль, не всі моделі доїжджають навіть до сірого роздробу. Дуже шкода, що на тому ж Яндекс Маркеті не можна купити OnePlus ACE Racing Edition, але він продається на AliExpress і є справжнім хітом. Смартфон на процесорі Dimensity 8100-MAX видає по-справжньому флагманську продуктивність на рівні 800 тисяч балів у AnTuTu, та й інші характеристики не дозволяють засумніватися як бестселлер.

Ціна: біля 11 000 грн

Купити OnePlus ACE Racing Edition

Економія торкнулася лише екрану (IPS-матриця замість AMOLED і камери, представленої середньобюджетним набором сенсорів з головним на 64 МП. Але яка ціна! За неї OnePlus ACE Racing Edition можна пробачити будь-який недолік, хоча тут їх просто немає. Тут тобі і стереодинаміки, і швидка зарядка акумулятора на 5000 мАг (80% за 29 хвилин), і той самий датчик NFC, який є рідкісним гостем смартфонів для китайського ринку .

iQOO Z6 – смартфон з оптичною стабілізацією

iQOO – це суббренд vivo , про що ми не так давно докладно розповідали, а iQOO Z6 – гаряча новинка, щойно надійшла у продаж на AliExpress. Чим вона цікава? Перше – процесор Snapdragon 778G Plus , який, зокрема, використовується набагато дорожчим смартфоном Nothing Phone (1). Друге – камера iQOO Z6 , оснащена оптичною стабілізацією. Третє – ціна. Усього за 10 тисяч гриень у ваших руках виявиться справжній убивця флагманів.

Ціна: біля 11 000 грн

Купити iQOO Z6

Для тих, хто ще не знайомий із продукцією iQOO, варто нагадати, що смартфони цього бренду офіційно продаються лише в Китаї та Індії. Однак вони оснащені мультимовною прошивкою за допомогою Google-сервісів. Ну а щодо моделі Z6 варто ще згадати наявність 80-ватної зарядки і 6,67-дюймового IPS-екрана з частотою 120 Гц.

Hisense A9 – електронна книга

Б’юся об заклад, що ви давно не бачили таких дивних пристроїв, як Hisense A9. Це свого роду гібрид смартфона та електронної книги . Від першого тут дизайн, підтримка SIM-карток, операційна система Android та камера. А від другого — екран E-ink на електронному чорнилі для комфортного читання та економії енергії акумулятора на 4000 мАг.

Ціна: біля 12 000 грн

Купити Hisense A9

Такий смартфон має ряд очевидних недоліків. Екран повністю чорно-білий, а частота оновлення становить не більше 10 Гц. Через це телефон здається гальмованим, хоча і працює на не найслабшому процесорі Snapdragon 662 . У той же час ви можете зустріти багато позитивних відгуків Hisense A9 від його власників, які шукали саме такий пристрій, який не можна назвати ні смартфоном, ні електронною книгою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.