Блогер Маркес Браунлі захопився функціями iPhone 14 Pro з підтримкою Dynamic Island

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маркес Браунлі зробив огляд смартфона iPhone 14 Pro. Блогер захопився функціями за допомогою Dynamic Island, а особливо його вразила плавність анімації.

За словами Маркеса Браунлі, при закритті програми на iPhone 14 Pro виріз для камери змінить розмір залежно від дій, що виконуються. У разі встановлення таймера, смартфон показує прогрес у реальному часі у верхній частині дисплея. Найбільше блогера у мобільному пристрої вразила плавність анімації. На його думку, це стане функцією, що найбільше копіюється, в найближчі півтора роки.

У разі тривалого натискання на Dynamic Island віджет програми розширюється. З вирізу може з’явитися повідомлення про вхідний дзвінок або прев’ю повідомлення з месенджера. Таймери, програми Music та FaceTime допускається зупиняти прямо з Dynamic Island. За допомогою вирізу можна вмикати режим фокусування або запускати анімацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По суті, в iPhone 14 Pro перетворюється на невеликий віджет, що відображається поверх усіх програм. Шляхом натискання на Dynamic Island відкриється картка з більш детальною інформацією. Apple дасть стороннім розробникам необхідні інструменти для залучення вирізу у своїх цілях. Наприклад, у Uber за допомогою Dynamic Island з’явиться можливість показувати час, що залишився до прибуття авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.