OPPO представила ColorOS 13: що нового та хто зможе оновитися?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO представила оболонку ColorOS 13 – лише через кілька днів після релізу Android 13 для смартфонів Pixel. Компанія стала одним із перших сторонніх виробників, які почали поширювати останню версію ОС від Google. 

У прошивці є не тільки фішки Android 13, а й власні. Одна з основних нових функцій називається Multi-Screen Connect. Вона дозволяє відображати до трьох програм зі смартфона на Windows-комп’ютері, щоб керувати ними на великому екрані та обмінюватися файлами.

Ще з’явилася функція Pixelate, що автоматично розмиває ім’я та фотографію профілю на скріншотах з месенджерів та соцмереж. Також можна вручну приховати вміст вибраних повідомлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна невелика, але потенційно корисна опція – Meeting Assistant. Вона покликана підвищити надійність дзвінків через Zoom та інші подібні послуги за рахунок підвищеного пріоритету передачі даних перед іншими додатками.

Також в оболонку додали двигун Dynamic Computing Engine, який, за словами компанії, збільшить час автономної роботи та дозволить тримати більше додатків відкритими у фоновому режимі.

Графік виходу ColorOS 13 та список підтримуваних моделей:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.