Інсайдери назвали дату презентації iPhone 14 та ціни на нові смартфони від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з даними, що недавно з’явилися, американська компанія Apple вже приступила до підготовки презентації нової серії флагманських смартфонів iPhone 14. Більш того, за інформацією мережевих інсайдерів, захід, в рамках якого світові являть нове покоління культових пристроїв, має пройти 13 вересня поточного року.

Як відзначають джерела, пристрої серії iPhonee 14 повинні надійти в роздрібні мережі вже 23 вересня, більше того, деякі з них навіть мають нові дані про ціни на новинки. Протягом кількох останніх місяців з’являлися різні повідомлення про це. Одні експерти стверджували, що виробник із Купертіно у 2022 році підвищить цінники, аргументуючи це зростанням цін на комплектуючі для електроніки та покращенням характеристик гаджетів. Були й ті, хто наполягав на збереженні колишнього рівня цін.

Як би там не було, тепер з’явилися дані від джерел, що стосуються логістики бренду. За їх твердженням, iPhone 14 у стандартній версії не подорожчає і буде доступний покупцям за ціною від 800 доларів. Крім того, вони підтвердили нещодавні повідомлення про те, що компанія вирішила відмовитися від випуску mini-версії смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж говорити про більш просунуті моделі iPhone 14 Pro і Pro Max, то вони трохи подорожчають і будуть доступні за 1100 і 1200 доларів США відповідно. У цих гаджетах повинні з’явитися нові дисплеї з двома отворами під камери, а блок основних камер буде вдосконалено за рахунок встановлення в нього матриці з роздільною здатністю 48 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.