200-ватну зарядку iQOO перевірили у дії (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після виходу рекламного ролика iQOO 10 Pro китайські інсайдери опублікували перші результати тестування однієї з головних фішок флагманського пристрою. Йдеться про технологію швидкої зарядки потужністю 200 Вт: судячи з витоку, апарат дійсно зможе похвалитися рекордною швидкістю поповнення ємності акумулятора.
iQOO.

Перед початком випробування батарея «піддослідного» iQOO 10 Pro була розряджена до 1%, після чого до смартфону підключили фірмовий 200-ватний блок живлення . Зарядитися до 63% апарату вдалося лише за 5 хвилин та 3 секунди. На жаль, інсайдер не вказує час набору сотні: відомо, що при досягненні позначки в 80% більшість сучасних гаджетів знижує напругу і силу струму на вході для продовження терміну служби АКБ.

Презентація iQOO 10 Pro та його базової версії відбудеться 19 липня. Згідно з попередніми звітами мережевих джерел новинка отримає 6,78-дюймовий AMOLED-дисплей, процесор Snapdragon 8+ Gen 1, до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і акумулятор ємністю 4550 мАг. Ціна флагманського смартфона, як і раніше, невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.