Десять найкращих смартфонів OPPO за липень місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі смартфони від компанії Oppo виділяються серед інших брендів завдяки використанню яскравих кольорів у дизайні.

Смартфони Oppo – це не тільки зовнішній вигляд, але й безліч корисних функцій, від тривалого часу автономної роботи до просунутих можливостей камер, відмінної продуктивності і навіть кількох незвичайних функцій, таких як камера, що висувається з корпусу.

Завдяки чудовому поєднанню стилю та технічних характеристик найкращі смартфони Oppo не завжди можна легко відрізнити один від одного через незвичайну систему найменування. Тож у статті вони розташовані по порядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У списку на першому місці знаходиться Oppo Find X5, а також інші відмінні варіанти, такі як дорожчий Oppo Find X5 Pro та більш бюджетний Oppo Find X5 Lite .

Якщо ви зацікавлені в придбанні смартфона від Oppo , вам буде корисно ознайомитися з цим списком найкращих смартфонів компанії, який може допомогти вам зробити правильний вибір.

1. Oppo Find X5

Oppo Find X5 виглядає стильним та солідним смартфоном

Oppo Find X5 залишає приємні відчуття від використання та має привабливу ціну для влаштування середньобюджетного рівня.

Завдяки чудовому зовнішньому вигляду, на якому рідко залишаються відбитки пальців, він виглядає стильним та солідним смартфоном. У ньому немає захисту від попадання води, але, не дивлячись на це, смартфон точно коштує своїх грошей.

З яскравим 6,55-дюймовим AMOLED екраном з частотою оновлення до 120 Гц дуже комфортно взаємодіяти, а задня система камер з трьома об’єктивами демонструє високу якість фотознімків.

Навіть в умовах низького освітлення вам гарантовані чудові фотографії, хоч і не варто повністю покладатися на 2-кратний оптичний зум.

Висока продуктивність та підтримка мереж нового покоління 5G доповнюють чудовий смартфон, який здатний запропонувати безліч можливостей за адекватною вартістю.

2. Oppo Find X5 Pro

Oppo Find X5 Pro не ідеальний, але це найкращий смартфон від Oppo завдяки привабливому дисплею, високій продуктивності та чудовій основній камері. Дротова зарядка потужністю 80 Вт дозволяє зарядити смартфон менше ніж за півгодини.

6,7-дюймовий AMOLED дисплей смартфона має пристойну частоту оновлення 120 Гц і максимальну яскравість 1300 ніт.

Що стосується системи камер, тут вам доступний 50-мегапіксельний основний об’єктив з апертурою f/1,7 , а також 50-мегапіксельний надширококутний об’єктив з апертурою f/2,2 та кутом огляду 110 градусів.

Також є 13-мегапіксельний телеоб’єктив з апертурою f/2.4 з можливістю 2-кратного оптичного зуму.

3. Oppo Find X3 Pro

Якщо гроші не проблема, ви будете в захваті від Oppo Find X3 Pro . Хоча він, можливо, не такий привабливий, як Oppo Find X2 Pro і йому не вистачає камери перископа, яка відмінно себе зарекомендувала в попередній моделі.

Тим не менш він має приголомшливу продуктивність і просунуту систему камер, яка забезпечує впевнене отримання сміливих і барвистих фотознімків.

4. Oppo Find X5 Lite

Його система камер з основним 64-мегапіксельним об’єктивом відмінно справляється зі своїм завданням, видаючи в результаті фотографії високої якості, які не соромно показати своїм друзям.

Також Oppo Find X5 Lite має пристойний час автономної роботи: смартфон легко пропрацює протягом дня, хоча це може бути пов’язане з досить середньою продуктивністю процесора MediaTek Dimensity 900.

5. Oppo Find X3 Neo

На задній панелі розташована система камер з чотирма об’єктивами, яка добре працює при слабкому освітленні, вона містить надширокий об’єктив на 16 Мп, основний об’єктив на 50 Мп і телеоб’єктив на 13 Мп.

Продуктивність Oppo Find X3 Neo знаходиться на найвищому рівні. Чого тут справді не вистачає, то це відсутність підтримки бездротової зарядки.

6. Oppo Find X2 Pro

Причина, по якій ви вирішите не купувати цей смартфон може полягати тільки в ціні – Oppo Find X2 Pro коштує більше, ніж iPhone 11 Pro Max , тобто це надзвичайно дорогий пристрій, вартість якого відповідає його характеристикам.

Однак, якщо ви не важлива висока вартість пристрою, Oppo Find X2 Pro безумовно варто розглядати як один з найкращих варіантів для придбання.

7. Oppo Find X2

Основна відмінність полягає в його потрійній системі камер, яка, хоч і не погана, але здатна тільки на 2-кратний оптичний зум і має меншу роздільну здатність надширококутного об’єктива.

Крім цього, Find X2 чудово показує себе у повсякденних завданнях, він оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм OLED і має тонкий корпус з кераміки і металу. Завдяки провідній зарядці потужністю 65 Вт ви можете повністю зарядити смартфон за 38 хвилин.

Oppo Find X2 доступний у варіанті 8/12 Гб ОЗУ та 128/256 Гб вбудованої пам’яті. Всі моделі працюють на процесорі Snapdragon 865 . Якщо ви можете змиритися з цими невеликими відмінностями від X2 Pro , Find X2 обійдеться вам дешевше, а в усьому іншому нічим не буде гірше.

8. Oppo Find X2 Neo

Oppo Find X2 Neo пропонує в основному все те, що вам знадобиться у смартфоні цієї цінової категорії.

Він має яскравий та плавний OLED дисплей завдяки частоті оновлення 90 Гц, а також декілька потужних динаміків. Спільно можна сказати, що це ігровий смартфон середнього рівня.

Крім того, тут також є потужний фотографічний потенціал завдяки універсальній системі камер, яка може досить добре знімати навіть нічні знімки. Єдиний недолік – дещо перенасичені кольори.

Сам смартфон виглядає досить непримітно, а його задня панель просто притягує відбитки пальців, але в іншому Oppo Find X2 Neo виглядає надійно та привабливо.

9. Oppo Reno 10x Zoom

Oppo Reno 10x Zoom , названий так на честь 10-кратного гібридного зуму, також можна вважати одним із найкращих смартфонів компанії.

Він має елегантний дизайн, основні камери розташовані на одному рівні на задній панелі смартфона, а також є цікава висувна секція з об’єктивом у вигляді акулячого плавця, в якій знаходиться селфі-камера і фотоспалах.

Reno 10x Zoom також має якісний набір сенсорів у системі камер, у тому числі 48-мегапіксельний основний об’єктив та 13-мегапіксельний телеоб’єктив, який відповідає за 10-кратний зум.

10. Oppo Find X2 Lite

По суті, смартфон є справжньою “робочою конячкою” – у нього гарний екран, гідний процесор для своєї ціни та основна камера, яка робить яскраві та цікаві знімки. Це потужний універсал, який був би гарний у своєму ціновому діапазоні, навіть якби не було підтримки 5G.

Єдине, що заважає цьому смартфону зайняти більш високе місце в цьому списку кращих смартфонів Oppo , це те, що преміальніші моделі лінійки Find X2 можуть запропонувати набагато краще співвідношення ціни і якості, та вони дорожчі, але пропонують набагато більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.