Apple об’єдналася з LG для розробки гнучкого екрану

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ЗМІ повідомили, що Apple співпрацює з LG для розробки гнучкого OLED-екрану з ультратонким захисним склом для майбутніх моделей iPad та MacBook.

Повідомляється, що у 2022 році LG Display поставить HP 17-дюймові гнучкі 4K OLED-панелі, призначені для складних ноутбуків. Тобто компанія вже має досвід. Це могло спонукати Apple задуматися про співпрацю.

Джерело стверджує, що LG вже співпрацює з Apple щодо OLED-панелі. Передбачається, що в цій панелі буде використовуватися надтонке захисне скло замість полііміду, яке зараз застосовується в більшості інших складних дисплеїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики вважають, що пристрої Apple з гнучкими екранами можуть з’явитися у 2025, 2026 та 2027 роках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.