Новий смартфон Honor X8 надійшов у продаж у глобальній версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor анонсувала початок продажу нового Honor X8. Новий смартфон має тонкий дизайн, він оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 680 та 6,7-дюймовим дисплеєм. І коштує всього 244 долари.

Новий Honor X8 оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2388 x 1080, а його рамки товщиною всього 1,1 мм. Як і інші смартфони Honor, він має сертифікат Low Blue Light Certification, тому, за словами компанії, він чудово підходить для читання та перегляду відео навіть у слабоосвітлених приміщеннях.

Пристрій працює на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 680 і має 6 ГБ оперативної пам’яті, але користувачі можуть додати ще 2 ГБ за допомогою технології HONOR RAM Turbo, яка використовує невелику частину флеш-пам’яті. Максимальний обсяг оперативної пам’яті, яку можуть отримати користувачі, становить 8 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон оснащений модулем із чотирма камерами. Він включає 64-Мп основний об’єктив, 5-Мп f/2.2 120-градусний ширококутний, 2-Мп макро і 2-Мп портретний об’єктив.

Заявлена ​​акумуляторна ємність – 4000 мАг, яка підтримує швидку зарядку потужністю 22,5 Вт. Honor стверджує, що 10-хвилинна зарядка може забезпечити до трьох годин відтворення відео.

Honor X8 доступний у трьох кольорах: титановому сріблястому, північному чорному та океанському синьому. Телефон можна буде придбати приблизно за 244 долари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.