Moto G51: Android 5G-телефон з найкращим дисплеєм 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Moto G51 дуже добре котирується серед кращих Android 5G-телефонів своїм іммерсивним надшироким дисплеєм, плавною роботою і фантастичними функціями камери. Він був запущений на початку листопада в Китаї, ставши першим смартфоном з новим бюджетним чіпсетом Snapdragon 480+.

Інформація на дисплеї відображається 6,8-дюймовою IPS LCD-панеллю з роздільною здатністю FHD+, частотою регенерації 120 Гц, 83,81% співвідношення розміру екрана до корпусу і пропорціями 20:9 Max Vision.

Мобільна платформа Snapdragon 480+ під корпусом G51 поєднується з 8 ГБ ОЗП LPDDR4x та 128 ГБ накопичувача UFS 2.2. Все це поповнюється 3 ГБ віртуальної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера має роздільну здатність 13 Мп. Потрійна камера ззаду включає основний шутер на 50 Мп, надширокий та макрознімальний об’єктиви на 8 та 2 Мп відповідно. Смартфон пропонує функції фотографування у вигляді нічного бачення, записи з подвійним оглядом, зйомки з плашковим кольором та ін.

Електроживлення подається незнімною батареєю 5000 мА·год із швидкозарядною підтримкою на 10 Вт та терміном служби понад 30 годин. Логотип компанії розташований на задній панелі пристрою, інтегрований з дактилоскопічним сканером. Опції підключення визначають 5G, 4G, WLAN, Bluetooth 5.2, GPS, USB-C та звукове гніздо 3,5-мм. Операційну систему складає стандартна Android 11 із фірмовим скіном My UI 2.0 зверху. Останній дозволяє керувати телефоном за допомогою простих жестів, налаштовувати настройки розваг та створювати потрібні конфігурації перегляду.

В інтернет-магазинах Moto G51 можна придбати за $469. Смартфон загальнодоступний у градієнтному синьому та сяючому сріблястому колірних опціях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.