Складаний смартфон OPPO Find N пройшов випробування на зношування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Директор з продуктів OPPO та голова бренду OnePlus Піт Лау поділився фотографією двох складних смартфонів OPPO Find N. Одним він користується особисто, а другий – тестовий зразок, що пройшов серію випробувань на зношування. Топ-менеджер запропонував вгадати, де який.

“Мені довелося побачити у мого колеги з відділу з досліджень і розробок тестовий зразок Find N. Чи можете ви сказати, який із цих апаратів використовую я, а який складали 100 000 разів?”, – написав Піт Лау у соціальній мережі Weibo.

При погляді на фото неможливо знайти будь-які відмінності між пристроями, за винятком кольору корпусу. Можна було б припустити, що у зразка, що пережив 100 тисяч згинань, все ж таки стане видно складку на екрані в місці згину, але жодних явних слідів використання на жодному зі смартфонів просто немає.

Сам виробник заявляє, що Find N гарантовано витримує 200 000 згинань. Інженери OPPO розробили особливу конструкцію, в якій дисплей під час складання згинається всередині корпусу у формі краплі. Завдяки цьому вдалося уникнути видимої складки, як на інших подібних пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що у OPPO Find N невеликий 5,49-дюймовий зовнішній екран і майже квадратний 7,1-дюймовий внутрішній процесор Snapdragon 888, акумулятор на 4500 мАч і потрійна камера з головним модулем на 50 Мп. На даний момент смартфон офіційно доступний лише у Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.