Інсайдер назвав ціни всіх версій iPhone 14

October 31, 2020, Yokohama, Kanagawa, Japan: In this photo illustration a woman holds the new iPhone 12 in her hand. (Credit Image: Global Look Press/Keystone Press Agency)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до презентації iPhone 14 інсайдерський Twitter-аккаунт LeaksApplePro опублікував очікувані роздрібні ціни всіх модифікацій майбутнього флагмана. Згідно з джерелом, цієї осені покупців нових айфонів з приставкою Pro або Pro Max чекає не дуже приємний сюрприз.

Як стверджують інсайдери, вартість базової моделі iPhone 14 складе $799, а той, хто прийшов на заміну mini-версії iPhone 14 Max, обійдеться покупцям у $899. Таким чином, базовий апарат дебютує в роздріб за тією самою ціною, що його попередник.

Що ж до моделей iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, то їхня стартова ціна імовірно збільшиться до $1099 і $1199 відповідно — тобто на $100 дорожча за моделі 2021 року. Таке подорожчання джерело пов’язує з виробничими витратами самої Apple, що збільшилися. За чутками, обидві новинки змінять «човник» для фронтальної камери та Face ID на компактний овальний виріз угорі по центру дисплея. Анонс серії iPhone 14 очікується у вересні цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.