WhatsApp запустив зручну фішку для Android смартфонів – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники Android-смартфонів будь-яких брендів зможуть переносити чати WhatsApp з iPhone за допомогою кабелю. Про це повідомляє Google у своєму блозі.

Раніше фішка з перенесенням чатів кабелем була доступна тільки для смартфонів Samsung. Користувачеві потрібно було підключити його до iPhone за допомогою кабелю Lightning/USB-C — після встановлення з’єднання вся історія листування WhatsApp переміщалася кабелем з «яблучного» смартфона на новий Samsung.

Тепер же Google повідомляє, що в результаті співпраці з розробниками WhatsApp функція перенесення чатів цього месенджера працюватиме на всіх смартфонах, які оновляться до Android 12. Трансфер даних WhatsApp стане частиною функції міграції системи, в рамках якої власник Android-смартфону і раніше міг перенести свої особисті дані з iPhone, просто з’єднавши кабелем старий і новий девайс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з джерелом, цей спосіб дозволить перенести абсолютно весь вміст чатів: повідомлення, медіафайли (фото, відео) та навіть голосові повідомлення. “Ніколи ще не було кращого часу для переходу на Android”, – пише Google у своєму блозі.

На жаль, перенесення чатів WhatsApp з iPhone для користувачів попередніх версій Android поки що, схоже, залишається недоступним.Виняток становлять смартфони Samsung Galaxy – у цьому випадку версія Android не має значення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.