Всі характеристики і нові рендери флагманського Samsung Galaxy S22 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за низкою детальних рендерів  в мережі з’явилися нові подробиці про Samsung Galaxy S22 Ultra. Крім нових зображень смартфона ЗМІ опублікували майже всі його специфікації, включаючи характеристики сенсорів основної камери, дані про екран і ємності акумулятора.

Відповідно до джерела, тильна камера Samsung Galaxy S22 Ultra отримає не тільки новий дизайн, але і поліпшені можливості: розмір 200-мегапіксельного головного сенсора складе 1 дюйм, а телеоб’єктив з роздільною здатністю 64 Мп буде підтримувати 10-кратний оптичний і 300-кратний гібридний зум.

Прийдешня новинка обзаведеться екраном Samsung E6 з технологією адаптивного оновлення LTPO і частотою 240 Гц. При цьому частота дискретизації сенсора складе 480 Гц. Дисплей смартфона буде злегка загнутий з боків і отримає дозвіл 4K. Акумулятор гаджета ємністю 6000 мАг стане підтримувати швидку дротову зарядку потужністю 55 Вт, а також бездротову і реверсивну зарядку на 45 і 30 Вт відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивність Samsung Galaxy S22 Ultra забезпечить новітній фірмовий чіпсет Exynos 2200, що включає графіку з функцією трасування променів. Електронне перо новинки отримає підтримку рукописного введення на екрані і буде розміщуватися в спеціальному отворі корпусу смартфона.

Презентація нової флагманської серії Samsung Galaxy S22 очікується в січні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.